Fina's FotoPage

By: Fina Sophie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 27-Jun-2008 13:56 Email | Share | | Bookmark
LIFE'S LIKE A DANCE. LEARN AS U GO ;)

Beautiful Girls 1: Ana & Beten
Nadirah, Ana, Beten.
gorgeous! :)
View all 52 photos...
hey!

wow its almost been a week since i don't update any here.

well, pictures tells it all, right? so enjoy the picture !
these pictures taken on 21th of June 2008. and i tell u what? these pictures are among my favourite



Friday, 20-Jun-2008 04:08 Email | Share | | Bookmark
SUBANG BARU. KEBAYA BARU.

Little Lovely tiny thing
 
 
subang!.yay! i love this little thing!

hari ini juga mengambil baju kebaya yang saya tempah minggu lalu. tidak seperti yang saya inginkan saya sudah mengawal diri di hadapan tukang jahit itu dan memberitahu sekali lagi apa yang saya inginkan. saya tidak tahu siapa yang salah, samada saya yang tidak menyampaikan sebaiknya atau dia tidak bertanya jika kurang faham. saya memang tidak mencari kesalahan siapa.. tetapi saya hanya cuma terkilan dan sedih dengan baju itu. cantik, tapi salah!

menyesal juga. silap saya mungkin. dua kesilapan = #1, kawasan leher. #2, sulaman. jahitan tukang itu cantik, cuma dia sering silap pasang pattern.. (sigh... i'd mentioned it to her already but still!)

My mom said that.. 'baju mama hari tu pun dia silap jahit. macam ni lah (sambil selamba menunjuk sulaman baju ini yang terbalik). emh, lain kali tidak payah minta jahit sana'

saya angguk.

ahh.. moody-nya. setengah jam lagi student-student saya datang.

sekian.



Thursday, 19-Jun-2008 16:31 Email | Share | | Bookmark
KARNIVAL BUDAYA RANAU SABAH

Salah satu jenis kostum etnik di Sabah
Sumandak dan Molohing sedang tekun mewarna batik
Topi ala koboi yang diperbuat drpd pelepah pokok kelapa
View all 12 photos...
salam.

ohh.. mungkin saya belum menyatakan. saya anak kelahiran Negeri Sabah negeri di bawah bayu berbangsa Dusun. speak fluently in malay, speak averagely in english and a bit Dusun (kurang fasih berbahasa Dusun. sigh..)

i'm currently 21 years old, going to reach 22th by the 1st December this year.

i'm a girl (statement rasmi ), currently studying at UUM (Universiti Utara Malaysia) doing my degree in Counseling Hons. in 3rd semester.

Those pictures were taken on 16th December 2007. i came with my family, but walked all around taking all those pictures all alone. i love just how it feels. yea!


Thursday, 19-Jun-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
Entri #2

#1
#2
#3
View all 4 photos...
Gambar yang sama.. cuma sedikit bervariasi. sedikit sahaja. hoho.. 0)

Hari ni bosan amat.. banyak online. ke website2 yang menawarkan widget2 untuk blogger.

ini blog saya, about my personal life. i tend to write about life and people.. jom kite tukar2 link! ^^
http://sufilara.blogspot.com

sepanjang dua hari saya mendaftar di sini, sudah beberapa komen yg saya dapat..
dan saya menjawap.

kepada Encik Amin di http://minmolek77.fotopages.com, terima kasih dan selamat berFP juga

kepada Mommy Ita di http://kay--e.fotopages.com/, waalaikumsalam, thank you for the compliment. memang nak upload banyak-banyak ni. berdikit-dikit.


saya juga sudah melawat FP mommy. those kids are really cute! wah bile nak dpt anak sendiri nih. ahaks!

kepada Mr Jeffri Razali di http://ambig.fotopages.com/, thanx for welcoming the newbie like me nice of you!

dan

kepada adik Syafiq di http://syafiqakram.fotopages.com/, adik ni umur brape? cute aje


sila beri tunjuk ajar, dan izinkan saya mengelink FP anda semua ke blog saya di http://sufilara.blogspot.com yah

take care!


Tuesday, 17-Jun-2008 13:17 Email | Share | | Bookmark
Salam Wasilah :)

In Purple
Smiling Girl 2
Black & White
View all 6 photos...
Ini entri pertamaku di fotopages

ber'blog' bukan perkara baru bagi saya. mula berjinak-jinak dengan dunia blog semenjak mengenali friendster. kemudian bertemu dengan seorang rakan sekampus yang begitu aktif berblog, memperkenalkanku pada http://www.blogger.com.

kemudian, bermula dari blogger-lah aku mula mengenali selok belok dunia blog.. and i end up registering here - fulfilling my passion about photos! but still banyak lagi yang perlu explore kat fotopages ni, so gimme time dear..

There's so many amazing things happen to me. Memorable moments and all those experience I had meant to be shared through pictures. i'm not a professional, i don't have expensive cameras, but all i have is the passion. This is the place i will share it.

All those first 6 pictures has me in it. Enjoy!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net